Om Bolette Marott.dk


Faglig profil

Med baggrund i en række uddannelser som bygningskonstruktør, arkitekt og byggeøkonom, samt grundlæggende lederuddannelse fra Niels Brock, har jeg i mange år arbejdet med byggeledelse. Jeg har arbejdet som projektleder i bygherreorganisationer, som rådgiver i arkitektvirksomheder, og som bygherrerådgiver og bygherrerepræsentant i både private og offentlige organisationer. Jeg har været igennem mange lærerige og udfordrende oplevelser, og mange spændende muligheder, såvel fagligt som personligt.

I 2013 startede jeg Bolette Marott.dk, Bygherrerådgivning ApS.

Aktuelt arbejder jeg som bygherrerådgiver, som rådgiver og som projektleder på flere forskellige typer byggesager:

  • Jeg er en del af rådgivningsteamet for IFIRS medlemmer. IFIRS er Danmarks største indkøbsfællesskab for erhvervsskoler/selvejende institutioner, pt. med 80 medlemsskoler fordelt over hele landet. IFIRS gennemfører koordinerede udbud og tilbudsindhentninger for medlemsskolerne inden for mange forskellige områder, f.eks. ved byggeprojekter. I disse projekter agerer jeg bl.a. bygherrerådgiver, projekterende og projektleder for IFIRS medlemmer. Du kan læse mere om IFIRS her
  • Jeg er bygherrerepræsentant for en investorgruppe, der står bag den komplekse transformation fra kontorlokaler til smukke og moderne boliger, i en række fredede palæer i Frederiksstaden. Du kan læse mere om Amaliegården her
  • Jeg har samarbejdet med V2C, der yder værdiskabende rådgivning til en lang række bygherrer, investorer o.lign., hovedsageligt ifm. større bygge- og anlægsarbejder. Hos V2C arbejdede jeg bl.a. som freelance bygherrerådgiver.

Af mine tidligere erfaringer kan nævnes:

  • Projektleder og bygherres repræsentant for Campus Bornholms projektorganisation, på opførelsen af et nyt Campusområde. Her samles alle ungdomsuddannelser på Bornholm under samme tag, i alt ca. 15.000 kvm nybyggeri og ca. 6000 kvm ombygning.
  • Projektleder på Rigshospitalets nye sterilcentral samt på opførelsen af nyt patienthotel. Her varetog jeg i rollen som bygherres repræsentant og som projektleder.
  • Projektleder i Zoologisk Have i København, hvor jeg som bygherres repræsentant stod for alle byggesager i haven, der ibland større nybyggerier som “Den Arktiske Ring” og “Voliere til Fritflyvende Fugle”.

 Personlig profil

Jeg har et stærkt fokus på økonomien og formår at holde budgettet. Jeg er driftsorienteret og kvalitetsbevidst, også i relation til den totaløkonomiske ramme. Min brede faglige baggrund, kombineret med empati, indsigt i og respekt for andres arbejde, og ikke mindst min professionelle tilgang til opgaverne og folk omkring mig, gør at samspillet mellem parterne fungerer.
På denne måde agerer jeg den synlige røde tråd for parterne i byggeriet.

Hvis du er interesseret i at høre om jeg er den rette til at hjælpe med dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte mig.

 


Jeg har arbejdet sammen med Bolette Marott på 3 ret forskellige byggesager. Bolette er en stærkt engageret bygherrerådgiver, der brænder for opgaven til gavn for bygherren og byggeriets andre parter. Der er styr på tingene og der falder ikke noget mellem stolene. Bolette viger ikke tilbage for de nødvendige konflikter med entreprenører eller andre rådgivere. Samtidig leveres der altid med højt humør.

Henrik Hauge Andersen
Advokat og partner, Viltoft Advokatpartnerselskab